Stud. Osteopati

 

LOUISE BOLL

Osteopati er en behandlingsform, som er baseret på sundhedsvidenskabelige fag som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik og sygdomslære.
 Det betyder, at jeg ikke kun undersøger og behandler, der hvor du har ondt. Kroppen er en sammenhængende ’maskine’ af knogler, muskler, nerver med videre. Derfor arbejder jeg med at finde årsagen til dit problem, så jeg behandler flere steder end kun det område, hvor du mærker symptomerne. På den måde bliver behandlingsforløbet meget løsningsorienteret.
Eksempelvis kan jeg arbejde med at forbedre blodgennemstrømningen og nerveimpulserne til hele kroppen, hvis du har en tennisalbue eller ondt i foden. Hvis du har døjet med en slem lungebetændelse kan behandling af, for eksempel, dit arvæv være mit fokus. I andre tilfælde kan jeg arbejde med forkerte positioner af dine led. Hvis du for eksempel oplever smerte i knæet, når du løber, kan det skyldes en skævhed i din ryg.

Jeg behandler også andre problematikker som f.eks forstoppelse og reflux. Osteopatien giver et solidt grundlag for at se sammenhænge og arbejde med årsagen til dine problemer.

Praktiske oplysninger
Ved første behandling laver jeg en undersøgelse af hele kroppen. Jeg spørger ind til årsagerne til du har ondt – ofte handler det om andre ting end der hvor du oplever smerten. Herefter ligger jeg en behandlingsplan. Det tager ca. 45 minutter.
Jeg har færdiggjort osteopatiuddannelsen hos IAO i september og har i februar modtaget min autorisation fra Styrelsen for patientsikkerhed. Jeg er uddannet fysioterapeut fra 2009. Min værktøjskasse fyldt med mange forskellige undersøgelses- og behandlingsteknikker, som jeg kan sætte sammen og anvende, så de passer lige netop til din problematik.
Når du booker din tid til en behandling hos Louise Boll kan du komme uden henvisning fra lægen.

Pris:
Prisen for ostepatisk behandling på klinikken er 600kr. for første behandling og 500 kr for de efterfølgende behandlinger. Der afsættes 45 min til hver behandling.

Osteopati er ikke dækket af sygesikringen og du kan derfor ikke få tilskud fra sygesikringen.
Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark ydes der tilskud til Osteopatiskebehandlinger svarende til 133 kr for første behandling og 88 kr for de efterfølgende behandlinger.

Forsikring:
Flere og flere forsikringsselskaber dækker osteopatibehandlinger, kontakt evt dit eget forsikringsselskab og forhør dig om deres dækning af osteopati.
Louise Boll