Stud. Osteopati

 

LOUISE BOLL

Osteopati er en behandlingsform, som er baseret på sundhedsvidenskabelige fag som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik og sygdomslære.
 Det betyder, at jeg ikke kun undersøger og behandler, der hvor du har ondt. Kroppen er en sammenhængende ’maskine’ af knogler, muskler, nerver med videre. Derfor arbejder jeg med at finde årsagen til dit problem, så jeg behandler flere steder end kun det område, hvor du mærker symptomerne. På den måde bliver behandlingsforløbet meget løsningsorienteret.

Eksempelvis kan jeg arbejde med at forbedre blodgennemstrømningen og nerveimpulserne til hele kroppen, hvis du har en tennisalbue eller ondt i foden. Hvis du har døjet med en slem lungebetændelse kan behandling af, for eksempel, dit arvæv være mit fokus. I andre tilfælde kan jeg arbejde med forkerte positioner af dine led. Hvis du for eksempel oplever smerte i knæet, når du løber, kan det skyldes en skævhed i din ryg.

Jeg behandler også andre problematikker som f.eks forstoppelse  og reflux. Osteopatien giver et solidt grundlag for at se sammenhænge og arbejde med årsagen til dine problemer.

Praktiske oplysninger

Ved første behandling laver jeg en undersøgelse af hele kroppen. Jeg spørger ind til årsagerne til du har ondt – ofte handler det om andre ting end der hvor du oplever smerten. Herefter ligger jeg en behandlingsplan. Det tager ca. 1 time.

Jeg er 5. års studerende på Osteopatiuddannelsen i Danmark. Det betyder, at jeg kun mangler 6 måneder, som består af en skriftlig- og praksisprøve. Jeg er uddannet fysioterapeut og har siden 2009 behandlet. Derfor er min værktøjskasse fyldt med mange forskellige undersøgelses- og behandlingsteknikker, som jeg kan sætte sammen og anvende, så de passer lige netop til din problematik.

Når du booker din tid til en behandling hos stud. osteopat Louise Boll kan du komme uden henvisning fra lægen.

Louise Boll