Nye restriktioner !

Nye restriktioner !

Kære patient,

Vi følger naturligvis regeringens retningslinjer ifm. Corona restriktionerne, og indfører derfor fra på torsdag d. 29. oktober 2020 mundbind for alle patienter, foreløbig frem til d. 1. december 2020.

Vi ved der er gener forbundet med at bære mundbind, men vi ved også der er gener ved ikke at komme til fysioterapi og/eller træning. Så vi håber alle, ikke mindst for eget velbefindendes skyld, fortsat vil komme på klinikken til såvel behandling som træning.

Vi holder naturligvis fortsat de regler vi hele tiden har haft med god håndhygiejne – sprit af før og efter hver behandling/træning, hold afstand, nys og host i ærmet, mød ikke op på klinikken, hvis du er syg eller har symptomer på covid-19, og mød først op til aftalt tid. Hvis du er kommet tidligere grundet offentlig transport e.lign. der ikke passede – gå da venligst en tur … og mød op til aftalte tid, så vi kan holde afstanden på klinikken.

Vi beder om at I tager mundbind på inden I går ind på klinikken. Hvis I skulle have glemt mundbindet eller ikke har noget tilgængeligt vil et sådant blive udleveret og skrevet på regningen for medens kr. 10.

Lad os stå sammen i denne svære tid, og på bedste vis få slået denne ubehagelige virus ned.

Vi glæder os til at se jer … også med mundbind 🙂

De varmeste hilsner

Fysiocenter

Share This