Nyt hold for dig der lider af inkontinens

Nyt hold for dig der lider af inkontinens
Så du Sundhedsmagasinet på DR i denne uge vedr. inkontinens ? – læs videre nedenfor ved at klikke HER –
der er hjælp at hente.

Her blev der brudt med et af de helt store tabuer – inkontinens. To kvinder, der havde lidt af inkontinens i mange år, fortalte ærligt om hvordan problemet havde påvirket deres liv, og sat en stopper for en aktiv livsstil.
 
De to kvinder, havde derfor begge besluttet sig for at gøre noget ved deres inkontinens. Den ene valgte at blive opereret – den anden valgte træning. Træning af bækkenbunden er nemlig den første behandling man afprøver ved stressinkontinens – og over halvdelen bliver helbredt på den måde.
 
Sundhedsmagasinet tog seerne med til træning hos fysioterapeut . Her har de fleste af fysioterapeutens patienter med stressinkontinens – uanset alder – glæde af træningen og samværet med andre, der er i samme båd.
Herfra lyder den klare anbefaling: Lider du af inkontinens, så skal du ikke affinde dig med det. Træning bør være dit førstevalg, når du vil slippe af med problemet!
 
Vores dygtige fysioterapeut Stine Thorup Andersen har oprettet et træningshold for dig der lider af inkontinens.
 
Kontakt os og meld dig på holdet allerede i dag. Ring til os på tlf.nr.: 48795304 eller skriv en mail til: fysiocenterhelsinge@gmail.com.
 
https://www.dr.dk/tv/se/sundhedsmagasinet/sundhedsmagasinet-4/sundhedsmagasinet-2019-01-16#!/00:00
Share This