Sommer status

Sommer status

Det har været en anderledes tid de sidste par måneder for os alle, således også for Fysiocenter Helsinge, vi er dog ved at komme op i næsten normalt gear.
Vi har alle personaler tilbage – nogle er dog så begyndt lidt ferie – men vi har åbent hele sommerferien, og tager naturligvis fortsat alle de forholdsregler vi skal.

Vi modtager ikke patienter, der udviser symptomer på COVID-19 (feber, hoste, hovedpine, ondt i halsen, åndenød) ligesom vi selv er ekstra opmærksomme på egne symptomer og naturligvis ikke møder på arbejde ved tegn på COVID-19 symptomer.

Vi har fortsat skærpet hygiejnen såvel i Helsinge som på vores klinik i Vejby.
Dette betyder, at vi bla. har:
• Sprit gel ved indgangen og i alle behandlings rum, som vi opfodrer alle til at bruge
• Har fjernet alle ugeblade og drikkevarer. Tag venligst evt. egen drikkedunk med.
• Ekstra fokus på hyppig og grundig rengøring

Vi opfodrer dig til at komme lige til tiden, hvormed vi undgår for mange personer samlet samtidig i venteværelset. Alle patienter skal have et stort håndklæde eller et lagen med (Evt. engangslagen kan købes for kr. 20).

Vi er også startet træningshold op igen, med samme restriktioner, dog med færre på holdene. Vores hjemmeside er opdateret mht. holdtræninger.

Har du spørgsmål til ovenstående eller vil du bestille en tid er du velkommen til at kontakte os pr. tlf. 48795304 eller mail info@fysioh.dk. Lig venligst en besked på telefonsvareren, hvis vi ikke lige tager telefonen grundet travlhed, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Rigtig god sommer til jer alle

Share This